Rabatt på årets Pianofestival

HW
Henrik Wilhelmsson

I september (31/8-3/9) kommer pianomusikens stjärnor till Helsingborg och Dunkers kulturhus. Helsingborg Pianofestival firar 15-årsjubileum med ett program starkare än någonsin och du har kulturkortsrabatt på festivalpass, enskilda konserter och föredrag.

Festivalen nämndes i DN som en av årets festivaler att hålla koll på och vi håller med. Pianot är i fokus oavsett om det är konsert eller föredrag och klassen på artisterna är hög oavsett om det är en av kvällskonserterna eller lunchkonsert.

För dig som tänker att det här inte är något för dig, testa en konsert innan du avfärdar det klassiska pianot. Gör det till en grej, testa nytt. Jag lovar att du kommer hitta åtminstone en känsla, en lärdom eller få en upplevelse av något slag som gör det värt det.

Vi återser fantastiska Yeol Eum Son och kanadensiska geniet Marc André Hamelin. För första gången hör vi den temperamentsfulla brasilianskan Christina Ortiz och världens kanske främsta Bachinterpret, kanadensiskan Angela Hewitt som spelar de mytomspunna Goldbergvariationerna. Och festivalen gästas också av Monica Dominique – en av Sveriges mest mångsidiga musikprofiler.

Du har rabatt på Festivalpasset där allt ingår: 1380 kronor med kulturkortet (ordinarie pris 1525 kronor)

Rabatt Konsert: 250 kronor med Kulturkort (ordinarie 295 kronor)

Rabatt Föredragen: 120 kronor med Kulturkort (ordinarie140 kronor)

Du kan köpa biljetter på Dunkers kulturhus eller Ticketmaster. Vid köp av biljetter via Ticketmaster, använd lösenord:kulturtant

Ha alltid ditt kulturkort med dig, antingen plastkortet eller via appen, till event du köpt med rabatt. Du kan behöva visa upp ditt kulturkort tillsammans med biljetterna. 

Helsingborg Pianofestival 2017 består också av improviserad pianomusik, masterclasses, lunchkonserter, debattforum och en barnkonsert.

Hela programmet hittar du på Dunkers hemsida.