Rabatt på Charles Dickens även 2019

GS
Göran Svensson

Söder glöder, sägs det. Det gör Kulturkortet också. En glad nyhet för dig med ett kort är att vi förlängt samarbetet med Charles Dickens så att du även under 2019 får 20 procent rabatt på inträdet när det är musik eller annan scenkonst på plats. Det innebär ett utbud som sträcker sig ifrån i stort sett allt från gladjazz till stand up via hårdare tongångar.

Den 2 oktober 1970 slog Charles Dickens upp sina portar på Södergatan i Helsingborg och blev den allra första krogen med engelskt snitt i staden. Sedan ett par år tillbaka satsar man hårt på att bli en etablerad scen för musik och andra liknande kulturyttringar så som stå-upp och diverse olika shower. Bland annat har lokalen byggts om för att ge de uppträdande artisterna och banden bättre publikkontakt.

För tillfället varvas det fartfylld julshow med Xperience – bästa julfesten för fulla muggar. Denna show ges fram till och med den 15 december. Givetvis rabatterat för dig med ett kulturkort.
På gång framöver väntar bland annat ett akustiskt gig med Dregen och Nicke Borg från Backyard Babies. Som support här står det hel-helsingborska hårdrockbandet Bai Bang. Vidare blir det spelningar med Torsson, Skånska Maffian och Pedalens Pågar, för att bara nämna några akter.
Men för dig som är mer inne på stillsammare tongångar som gladjazz är det söndagarna framöver som du ska boka in. Och det väntas bli en hel del stand up också. Så håll koll på Charles Dickens bokningar framöver, fler guldkorn lär dyka upp.

Hur köpa biljett med rabatt då? Jo, det är enkelt. Köp din biljett online via Charles Dickens bokningstjänst Tickster. I rabattfältet skriver du in Kulturtant och rabatten dras per automatik. Enkelt. Givetvis kan du även köpa biljett direkt i dörren, du får 20 procent även då. Men oavsett förköp eller köp i dörr måste du ha med dig ditt Kulturkort, antingen fysiskt eller i mobilen och visa upp.

För mer information, Charles Dickens webbplats

Lämna en kommentar