Rabatt på dans på Sundspärlan

HW
Henrik Wilhelmsson

Gillar du att svänga dina lurviga till danband? Och till en billigare peng? Då har vi glädjande nyheter. Med ett Kulturkort får du 30 spänns rabatt på torsdagsdanserna på Sundspärlan under hela 2018. Du får även rabatt på fredagsnöjes-gigen med kult-dansbandet Lasse Stefanz den 16 mars samt 28 augusti.

Tisdags- och torsdagsdanserna på Sundspärlan är för många heliga. Dansbandsentusiaster vallfärdar dit från när och fjärran. Vi har haft samarbete med Sundpärlan tidigare – och det fortsätter över 2018. Med ett Kulturkort på fickan – eller i mobilen – får du 30 kronor rabatt på inträdet till de populära torsdagsdanserna under hela året. Dessutom gästar Lasse Stefanz Sundspärlan vid två tillfällen under året, du får rabatt även till de två spelkvällarna, Det kultförklarade dansbandet spelar 16 mars nu under våren men kommer tillbaka 28 augusti. 

Vad: Kulturkortsrabatt på specifika danskvällar   Var: Sundspärlan Hur: Dansa loss med 30 kronors rabatt med ditt Kulturkort. OBS! Ej förköp utan gäller vid köp direkt i kassan.  Mer information om Sundpärlan hittar du på deras webbplats

För fler rabatter med Kulturkortet – kolla här!