Rabatt på designad kökshandduk

PS
Paul Svensson

Det finns många fina och smarta prylar i den lilla kulturshopen i den nya entrén på Dunkers kulturhus. Under november månad erbjuder man dig som har Kulturkortet 20 procent rabatt på en tjusig kökshandduk formgiven av Maria Holmer-Dahlgren.

Det finns många anledningar att piffa till i köket med den här fina handduken. Förutom att den är otroligt fin att titta på ser den också till att allt du kan hålla disken och alla köksytor torra med stil. Handduken gör sig dessutom perfekt som julklapp till skåningar i exil då den är lätt att skicka ut i världen. Handduken är formgiven av Maria Holmer-Dahlgren och motiven är hämtade från olika platser runt omkring i Skåne. För den uppmärksamme går det inte att missa att Dunkers kulturhus vågformade tak finns med i motivet.
Handduken består av 50 procent linne och 50 procent bomull.

Med Kulturkortet får du 20 procent rabatt på ordinarie pris. Du betalar endast 124 kronor, ordinarie pris är 155 kronor. Erbjudandet gäller i november 2022. I kulturshopen hittar du också en massa andra smarta prylar. Utbudet varierar över tid och växlar utifrån utställningar, årstid och tematik i huset.

Vad: stilrent i köket
När: november 2022
Var: Dunkers kulturhus
Pris: ordinarie pris är 155 kronor, 124 kronor med Kulturkortet