Rabatt på Drömspelet på Poppegården

PS
Paul Svensson

Nils Poppes teatersjäl lever för evigt vidare i våra hjärtan och på Poppegården i Helsingborg. I sommar spelas föreställningen Drömspelet på plats vid den vita Skånelängan. Med Kulturkortet får du fin rabatt på biljettpriset.

Varje sommar sedan 2012 arrangeras det teater på Poppegården i Helsingborg. I Nils Poppes forna hem lever teaterandan vidare i regi av familjen Poppe. Årets föreställning är en omarbetad version av August Strindbergs Ett drömspel och den spelas mellan 1–31 juli. Det blir en något annorlunda version än den som gavs på Dramaten 1955.

Sommarens teaterensemble består av Camilla Larsson och Tuva Byström Poppe, Erik Lundholm och trotjänarna Mia Poppe, Niclas Strand, Anders Wällhed och Thomas Poppe. Mia Poppe har dessutom skrivit årets föreställning. Poppes Ett Drömspel är två timmar lång inklusive paus och spelas tisdagar–fredagar 19.00 samt lördagar–söndagar 15.00. På plats finns det också ett café samt ett litet museum som har öppet i pausen.

Biljetter köper du på Dunkers kulturhus eller via Poppegårdens webbplats. Ordinarie biljettpris är 350 kronor. Med Kulturkortet får du rabatterat pris på två biljetter och betalar endast 300 kronor per biljett. Du kan med andra ord köpa en rabatterad biljett både till dig själv och till någon som saknar Kulturkortet. Delad glädje är dubbel glädje.

Vad: sommarteater
När: 1–31 juli, tisdagar–fredagar 19.00, lördagar–söndagar 15.00
Var: Poppegården, Byagatan 79
Entré: 300 kronor med Kulturkortet, ordinarie entré 350 kronor

Lämna en kommentar