Rabatt på Öresundsakvariet

HW
Henrik Wilhelmsson

Hur många gånger har du inte sett ut över den blå slöjan som böljar mellan Helsingborg och Helsingör och undrat; vad finns där i djupen egentligen? Vi med. Varje kulturtant bör kunna sitt Öresund, och därför har vi nu ordnat en rabatt på Danmarks minsta men absolut trevligaste saltvattenakvarium (det är så de beskriver sig själva) Öresundsakvariet! Daejligt, inte sant?

Du som har dykt i sundet vet att det finns massor att se och lära om. Hur mår Öresund och vilka bor i det som påverkas av oss? Vad finns på botten i Norra hamnen och på de större djupen mitt i sundet? Allt sånt spännande kan du lära om på Öresundsakvariet. Ett perfekt utflyktsmål att med barnen till när du vill kombinera nytta med nöje.  

Och på tal om det, missa inte barnens ”Børnerørebassin” där barnen (försiktigt) kan känna på djuren. Här finns sjöanemoner, krabbor och fler arter som du och ditt barn kan utforska tillsammans.

Dealen är alltså: Du har 40% rabatt på entré på ordinarie pris för upp till fem personer. Gäller dock ej i kombination med familjeentrén eller andra erbjudanden. Ta med ditt kulturkort i appen eller det vanliga plastkortet, visa upp när ni går in och sen är det bara att ge sig i kast med fiskar och musslor.

Läs mer om Öresundsakvariet här.

Psst… när du ändå är over there, glöm inte att du har 55 kronors rabatt på entrén på det stora museet under jorden, Museet för Sjöfart.  

Simma lugnt.