Rabatt på Rockbåtsgig

HW
Henrik Wilhelmsson

Kulturkortet +  Rockbåten = helt naturligt, och sant! Vi fortsätter samarbetet med vår rockigaste samarbetspartner, och vi gör det med kvällen den 26 november då Björn Almquist och hans band Abra Chadabra har skivsläpp. Och sim sala bim så har du kulturkortsrabatt.  

Björn är en av stans riktiga musikaliska trotjänare. Han har gjort det mesta sedan han började spela blues och rock i mitten av 70-talet, bland annat har han varit skivbolagsdirektör, turnerat med The Pirates och spelat in livealbum med Thin Lizzys originalgitarrist Eric Bell och listan kan göras längre.

Enligt Björn själv började den nya skivan, som heter Livet Efter, som ett studioprojekt. I samband med att han slutförde sitt album Vargarnas Nåd, började Björn spela in lite nya låtar vid sidan av med Jacob Hjärne, bas, och Patrik Prahl, trummor, som också medverkade på Vargarnas Nåd. Vips så blev det 10 låtar som blivit Livet Efter. Vi kan vänta oss att få höra hela skivan live och kanske några goa gamla covers.  

Om du aldrig varit på Rockbåten är detta ett gyllene tillfälle att känna rockgunget i kulturtantshjärtat med hjälp av sjuttiotalsreferenser och influenser av både Black Sabbath och November. Kom som du är och lämna som en kulturellt rikare person efteråt.

Vad: Abra Chadabra@Rockbåten M/S Harmony

När: 26 november 19:00

Entré: 80 kronor med kulturkortet (100 kr ordinarie)