Rabatt på Sommarteckning på Poppegården

PS
Paul Svensson
Poppegarden

Gunilla Poppe håller liv i den fina teatertraditionen här i Helsingborg med nya uppsättningar på Poppegården varje år. I sommar spelas föreställningen Sommarteckning på plats vid den vita Skånelängan i Domsten. Med Kulturkortet får du fin rabatt på biljettpriset.

Få är väl de som inte känner till Nils Poppe. Han är synonym med teater och framför allt i teaterstaden Helsingborg. Nils är sedan flera år bortgången, men hans fru Gunilla Poppe ser till att kulturtraditionen lever vidare år efter år. I år spelar man den trettonde utomhusföreställningen på Poppegården sedan man började 2012.

Sommarteckning är skriven av Lolo Amble och det här är första gången som pjäsen spelas. I ensemblen ser vi Gunilla Poppe, Camilla Larsson och Niclas Strand.
Handlingen kretsar kring karaktären Anja, som vi får möta från ofödd till medelålders. Föreställningen beskrivs av manusförfattaren själv som en temperamentsfull och gripande komedi med psykologisk tonträff som utspelar sig i en inre verklighet där alla tider existerar samtidigt. Exakt vad det betyder får du ta reda på i sommar när du besöker Poppegården.

Biljetter köper du i entrén på Dunkers Kulturhus eller via Poppegårdens webbplats. Ordinarie biljettpris är 320 kronor. Med Kulturkortet får du fin rabatt och betalar endast 280 kronor för ett härligt teaterspel.

Vad: Sommarteckning
När: 5 juli–4 augusti
Var: Poppegården
Pris: ordinarie entré 320 kronor, med Kulturkortet 280 kronor