Rabatt på Songs of Lear på HamletScenen

PS
Paul Svensson

I sommartid är det många som uppskattar en resa över sundet till vackra Kronborg i Helsingör för att njuta av föreställningar på HamletScenen. Om du planerar en resa och en teaterupplevelse ska du inte missa att du har fin rabatt på musikföreställningen Songs of Lear på Kronborg med Kulturkortet. Föreställningen spelas 17–18 augusti.

Foto: Z Warzynski

Från dramatiken, dialogen och karaktärsskådespelarna i Richard III till något helt annat. Något bekant men ändå obekant. Songs of Lear är ett intressant projekt, en musikalföreställning där musiken blir karaktären och ligger i fokus. Det är teatergruppen Song of the Goat Theatre som framför Songs of Lear. Gruppen består av 14 sångare och en musiker och de har tidigare blivit prisbelönta för sina insatser och lockar unga artister från hela världen. Songs of Lear utgår från Shakespeare i grunden och adderar energi och nytänkande för att leverera något helt nytt.

Föreställningen har fått bra respons från kritiker och The Guardian skriver bland annat att ”Songs of Lear är redan en legendarisk föreställning trots att det fortfarande är ett pågående projekt”. I The Herald har man gått steget längre och beskriver Songs of Lear som en unik teaterföreställning av det mest kraftfulla slaget. Varför inte gå och se föreställningen och se vad du själv tycker?

Songs of Lear är 60 minuter utan paus och spelas lördag 17 augusti och söndag 18 augusti klockan 15.00. Ordinarie entrébiljett är 260 danska kronor för vuxen och 190 för ungdom. För dig med Kulturkortet väntar dock en finfin rabatt och du betalar endast 185 danska kronor för en härlig föreställning i Kronborg i Danmark.

Inför båda föreställningar av Songs of Lear spelas även Shakespeare was here klockan 14.15. Det är en komisk enmansföreställning som knyter samman Shakespeare, Hamlet och Kronborg till ett av världens största mysterium.

Köp biljett här
Vad: Songs of Lear på HamletScenen
När: 17-18 augusti
Var: Kronborg i Helsingör, Danmark
Pris: 185 danska kronor. Ordinarie pris 260 danska kronor.

Lämna en kommentar