Rabatt på Tolvslaget med Helsingborgsrevyn

PS
Paul Svensson

Tolvslaget är namnet på Helsingborgsrevyns kommande humorshow som spelas på Dunkers kulturhus mellan 16 februari–9 mars 2024. Just nu är ensemblen i full fart med repetitionerna och tränar dans, testar talroller och övar på sång och musik. Med Kulturkortet får du 60 kronor i rabatt på fredagsföreställningarna.

Än så länge är handlingen i den kommande showen forfarande lite hemlig. Men enligt Helsingborgsrevyn lovar man att bjuda på en fartfylld humorshow där det bjuds på sketcher, monologer, sång och musik och även ett par magiska inslag. Av namnet att döma lär det hela förmodligen utspela sig på en glittrig tillställning till nyårsfest där man skålar ut det gamla för att välkomna det nya.

I rollerna ser vi Lena Björklund, Erika Boltenstern, Lennart Jensen, John Ebbesson, Madeleine Fridolf, Daniel Hedenborg, Amalia Lägermo och Daniel Stolt. För regin står Mikael Ahlberg.
Tolvslaget är Helsingborgsrevyns tolfte föreställning. Tidigare har man gjort Vårluft.se, App to dejt, Närkontakt för tredje gången, Garanterad Skrattehöjning, Femte hjulet, Kapitel sex – en nummerrevy, Sjunde himlen, Super 8:an, Mitt i nian, Guldtian samt I elfte timmen.

Ordinarie biljettpris är 300–320 kronor per person (beroende på om du köper biljetten online eller på plats på Dunkers kulturhus). Tolvslaget har premiär 16 februari klockan 19.00 på Dunkers kulturhus och spelas totalt 12 gånger. För dig med Kulturkortet får du 60 kronor i rabatt på fredagsföreställningarna 16 och 23 februari samt fredagsföreställningarna 1 och 8 mars. På helsingborgsrevyn.se kan du läsa mer om årets ensemble samt fixa biljetter.

Vad: Tolvslaget – årets skrattfest med Helsingborgsrevyn
Var: Dunkers kulturhus
När: 16 februari–9 mars 2024
Pris: 60 kronor rabatt på ordinarie biljettpris på fredagsföreställningarna

Foto: Daniel Hedenborg