Rabatt på utställningsaffischer och vykort

PS
Paul Svensson

Sommaren blir bara bättre och bättre, i alla fall om du har ett kulturkort i mobilen eller ett fräsigt kultursommarkort på fickan. Förutom alla magiska ögonblick, som kommer med de fria entréerna, får du nu också 20 procent rabatt på utställningsaffischer och vykort från Dunkers kulturhus. Rabatten får du vid köp på plats i entrén när du visar ditt kulturkort.

Låt den nordiska konsten kring sekelskiftet 1900 pryda dina väggar där hemma. Och i barnens rum pyntar ni givetvis med de morrande gråvargarna med de stora gula ögonen som blivit kända från Pija Lindenbaums bildvärld. Just nu kan du fixa till dina väggar med snygga affischer från Dunkers kulturhus utställningar. Den här sommaren är Från gryning till skymning – nordisk konst kring sekelskiftet och Gråvargar och älgbrorsor – Pija Lindenbaums bildvärld extra aktuella. Men du har också möjlighet att handla affischer från tidigare utställningar, så som The Thin Line, Albin Biblom Swedish Photography Award och Ung Svensk Form. Hör med personalen om vilka motiv som finns. Passa på medan det fortfarande finns affischer kvar.

Är du även i behov av fina vykort finns det också all anledning att jubla i sommar med två olika vykortspaket innehållandes fem vykort vardera. Det ena paketet är med naturbilder från Björn Perssons The Thin Line och det andra innehåller fem vackra konstverk ur Från gryning till skymning – nordisk konst kring sekelskiftet 1900.

Erbjudandet gäller under sommaren, det vill säga från 15 juni till 15 augusti (precis samma period som för kultursommarkortet). Affischerna är i storleken 50×70 centimer. Och vykorten är i storleken vykort. Det vill säga att de är helt perfekta för att skriva ner en hälsning eller två och sedan skicka iväg till någon du tycker bra om.

Vad: Spara pengar när du handlar
När: 15 juni-15 augusti
Var: Dunkers kulturhus
Pris: 20 procent rabatt på utställningsaffischer och vykort med kulturkortet och kultursommarkortet

Lämna en kommentar