Rabatt serverad på bricka

PS
Paul Svensson

Det finns många fina och smarta prylar i den lilla kulturshopen i den nya entrén på Dunkers kulturhus. Under oktober månad serverar man bokstavligt talat rabatt på en bricka. Med Kulturkortet får du 20 procent rabatt på kulturhusets färgglada bricka som förgyller vilken härlig höstfika som helst.

Brickor kan man inte ha för många av. De är praktiska, oavsett om du använder dem för en planerad fika eller när du får oväntat besök. Dunkers kulturhus bricka togs fram i samband med invigningen av den nya entrén i våras. Brickan är formgiven at Maria Holmer Dahlgren som en hyllning både till kulturhuset och sin gamla hemstad Helsingborg.

Erbjudandet gäller i oktober 2022
Med Kulturkortet får du 20 procent rabatt på ordinarie pris. Du betalar endast 200 kronor, ordinarie pris är 250 kronor. Brickan är tillverkad för hand på Öland och materialet är björk. Den tål maskindisk. Brickan köper du i entrén i din lokala lilla kulturshop på Dunkers kulturhus. Erbjudandet gäller under oktober månad för dig med Kulturkortet.

I kulturshopen hittar du också en massa andra smarta prylar. Utbudet varierar över tid och växlar utifrån utställningar, årstid och tematik i huset.

Vad: en bricka för höstens mysiga fikastunder
När: oktober 2022
Var: Dunkers kulturhus
Pris: med Kulturkortet betalar du 200 kronor, ordinarie pris är 250 kronor