Radikalt road av Anders

ML
Max Lennartsson
Foto: Niklas Bergendal

”Idag är en underbar dag, för idag är det Malmöfestivalen” – känt citat av vem då? Ja, Tiffany Persson såklart. Eller a.k.a Anders Jansson – Staffanstorpssonen som blev folkkär genom ”Hipp Hipp” och senare ”Morgan Pålsson – världsreporter”.

Nu är Jansson ute på sin andra soloturné ”Radikal Optimist” och han drar fulla hus över hela landet. I Helsingborg spelar han på Helsingborgs stadsteater 29 mars (SLUTSÅLT) och 15 september.

Anders Jansson är känd för att hitta det roliga i det lilla och vardagsnära. Med ”Radikal Optimist” får vi en dos humor direkt ur Anders liv och betraktelser. Kanske tappar han humöret i trafiken, bråkar med frugan om struntsaker eller enbart filosoferar över livet i sig.

Anders hävdar att han sett en ”depptrend” på senare år, exempelvis genom en klimatdepression kring miljöproblematiken. Med ”Radikal Optimist” vill han tillföra humor och skratt till en allt allvarliga samhällston. Det gillar vi såklart och vi hälsar som Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon ”Tack för att du är så kul!”.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Räkna med att bli furstligt underhållen och road – Sydsvenskan

Underbart trams – Smålandsposten

Vad? Standup med Anders Janssons föreställning ”Radikal Optimst”
När? 29 mars (SLUTSÅLT) och 15 september.
Var? Helsingborgs stadsteater
Pris? 460 kronor + serviceavgift.

Köp biljetter här.

Foto: Niklas Bergendal

Lämna en kommentar