Romantik och glädje på konserthuset

PS
Paul Svensson
Romantik

Konserthusets musikserie Lördagsstjärnor är inne på sin sista spelning för säsongen och då avrundar man i kärlekens och glädjens tecken. Det är Malin Broman och Helsingborgs symfoniorkester som står för musiken lördag 4 maj klockan 15.00. Titeln på konserten är Broman och Dvoraks 8:a – romantiken i musiken. 

Nu när det är vår spirar kärleken och glädjen överallt. På konserthuset bjuder man in till en konsert där liv, romantik och glädje står i fokus. Det blir orkesterbriljans av den franske Louise Farrenc, violaromantik av Max Bruch och såklart den sprudlande åttonde symfonin av Antonin Dvorak. På scenen står Helsingborgs symfoniorkester under ledning av Malin Broman, som här spelar både violin och viola.

Eftermiddagens musikaliska program består av Farrencs Ouvertyr nummer 1, Max Bruchs Romans för viola och den redan nämnda åttonde symfonin av Dvorak.
Ordinarie pris för konserten är 345 kronor. Med Kulturkortet vänta fin rabatt och du betalar endast 295 kronor. Ta gärna med dina barn eller barnbarn också. Barn och unga till och med 17 år betalar endast 85 kronor per person.
Konsertens speltid är 60 minuter.

Mingel, musik och mat
Till konsertserien ingår också något som kallas Sinnenas afton. Här ingår eftermiddagsmingel och en trerätters middag på Teaterkrog Culise. Här ingår dock ingen rabatt med Kulturkortet. Vill du veta mer om konceptet besök konserthusets webbplats för att läsa mer och för att boka.

Köp biljett

Vad: Romantiken i musiken
När: 4 maj 15.00
Var: Helsingborgs konserthus
Pris: ordinarie pris 345 kronor, 295 kronor med Kulturkortet