Samtal som hänger på håret

HW
Henrik Wilhelmsson

Du missar väl inte Helsingborgs stadsteaters spännande program för publiksamtal och föreläsningar? Nya konceptet StadsteaternPLUS ger dig ännu fler anledningar att komma till teatern.

Helsingborgs stadsteater satsar stort på att öppna upp teaterhuset och göra det till en härlig mötesplats för alla. Bland annat pågår arbetet med att fräscha upp och göra foajéerna ännu trevligare att träffas i. Men framför allt späckas programmet med spännande arrangemang bredvid de ordinarie föreställningarna. StadsteaternPLUS erbjuder allt från föreläsningar till fördjupande introduktioner och publiksamtal för alla vetgiriga.

Redan på onsdag denna vecka bjuds publiken på en intressant upptakt till vinterns stora familjeföreställning Rapunzel när teaterns dramaturg Tom Silkeberg samtalar med kulturjournalisten och författaren Margareta Sörenson. Temat är förstås hår. Missa inte det!

 

VAD: Publiksamtal Allt hänger på ett hår – vad betyder sagan om Rapunzel egentligen – förr i tiden och nu? En föreläsning av kulturjournalisten och författaren Margareta Sörenson följt av ett samtal med dramaturgen Tom Silkeberg. Dessutom bjuder vår ensemble på ett sångnummer från pjäsen!VAR: Foajéscenen på Helsingborgs stadsteaterNÄR: 8 november kl 18.30–20.00PRIS: Gratis för alla!

 

Läs mer om StadsteaternPLUS och säsongens alla föreställningar på helsingborgsstadsteater.se

PS: Glöm inte att du som har Kulturkortet får 20 procents rabatt på alla Helsingborgs stadsteaters egenproducerade föreställningar? Boka dina biljetter här. DS

Jenny Petersson