Säsongsavslut på Sofiero

GS
Göran Svensson

Sofiero slott och trädgårdar avrundar säsongen med ett höstinspirerat program på söndag 22 september. Njut av den färgsprakande och vackra parken innan hösten smyger sig på på riktigt.  Givetvis kommer du in helt kostnadsfritt med ditt kulturkort.

Det har badats och solats ,stranden har fått agera vardagsrum och grillen har gått varm. Sommaren har gett oss minnen vi plockar fram dagar då vi faktiskt kommer att sakna de varma dagarna och kvällarna. Men just nu välkomnar vi hösten och allt som kommer med den. Tända ljus, myskvällar framför tvn, stickade tröjor och tända brasor för att bara nämna några exempel.

Vill du, likt oss på Kulturkortet, fira in hösten? På söndag är det säsongsavslutning på Sofiero och det vankas både höstfröjd och dahlior i mängder. Avslutningsdagen bjuder på aktiviteter mellan 12.00-16.00. Under fyra timmar kan du handla dahlior i otaliga höstkulörer som piggar upp vilken yta som helst i hemmet. Men du kan även handla Sofieros egenodlade honung, fika eller köpa med dig frukt och grönt från slottsträdgården till kvällens middag.

Säsongsavslutningen har således mycket att erbjuda och missa inte heller att besöka Carl Milles utställningarna för sista gången.

Läs mer om: Höstfröjd och Dahliadagen 22 september

Lämna en kommentar