Schysst Cabaret-rabatt med Kulturkortet

HW
Henrik Wilhelmsson

Den 23 november är det premiär för den åttonde uppsättningen av Helsingborgskabarén Cabaret Candy Club. Årets föreställning har titeln ”Oh la la”. Och vet du vad? Med ett Kulturkort kan du gå och se denna spektakulära kabaré med Albin Ganovic, som innehåller extra allt, med fin rabatt, sockersött!

En konkurs av The Tivoli höll på att ställa till det för Albin Ganovic och årets upplaga av Cabaret Candy Clubs årliga föreställning. Men nöden är uppfinningarnas moder och unge herr Ganovic lägger sig inte platt så lätt. Det hela löstes genom en flytt till Oxhallen på Cindersgatan. The show must go on, liksom. Så. Mellan den 23 november och 7 december spelas årets föreställning, som fått titeln ”Oh la la”. Årets show är den åttonde i ordningen och enligt grundaren själv kommer föreställningen att innehålla många inslag av fransk stil. Det blir mycket vackra dräkter, eleganta plymer och annan extravagans. 

– ”Oh la la” är en fransk twist på verkligheten som gör det provocerande lekfullt och det förbjudna elektrifierande. Lämna era bekymmer utanför, släpp loss och förundras i en sexig berg- och dalbana full an sensationell akrobatik och hits från dåtid till nutid, säger Albin. Och som vanligt blir det mycket glitter och glamour, säger , Albin Ganovic, 

Han kommer själv, i vanlig ordning, att vara med och kommer att vara iklädd glittrande kostymer, löständer, stora peruker och alldeles för höga klackar. Men givetvis är han inte ensam på scen. Ingen riktig kabaré utan dansande balett. Den vankas långa ben i strumpbyxor, fjädrar överallt och glittrande kostymer. Så klart blir det även musik och sång. Det utlovas allt från ”Guld och gröna skogar” till ”I will survive”. Från ”Poker Face” till ”Hot Stuff”. Med på scen, utöver den danska ficktjuven Kenny Quinn, som beskrivs som Europas ärligaste tjuv, finns även akrobaterna Duo Hand2Stand, kanadicker som trots sin ringa ålder redan deltagit i erkända Monte Carlo cirkusfestival samt arbetat på Cirque Du Soleil och Zirkus Roncalli.

Som sagt, det vankas glitter och glamour, välkända hits och klass-akter inom kabaré. Och med de 90 spänn du tjänar genom ditt Kulturkort är det inte mycket att tveka över. Det är dags att gå på kabaré – Oh la laa! 

Vad: Cabaret Candy Club och ”Oh la la” Var: Oxhallen, Cindersgatan När: Mellan den 23 november och 7 december 2017 Hur: Med ett kulturkort får du 90 kronors rabatt på showbiljett (ordinarie pris 290 kronor). Rabatten gäller inte för menybiljett. Biljetten köper du på www.candyclub.se och du anger Kulturtant som rabattkod. Läs mer: http://www.candyclub.se/ eller spana in den här teasern för lite smått och gott om vad som väntar: Cabaret Candy Club – Oh la la