Sista chansen att se Gråvargar och Älgbrorsor

PS
Paul Svensson

Om du inte har besökt Gråvargar och Älgbrorsor – Pija Lindenbaums bildvärld på Dunkers kulturhus är det hög tid att göra det nu. Söndag 25 april är det nämligen sista dagen som utställningen står på plats. Med Kulturkortet är det fri entré för vuxna men du behöver boka tid då man endast släpper in ett visst antal besökare i utställningshallen på samma gång.

Få är de som inte känner till Pija Lindenbaum och hennes fantasifyllda illustrationer. Med sina underfundiga och mångbottnade bilder lyckas Pija sätta igång fantasin och funderingarna både hos små som stora. Kanske har du själv läst hennes barnböcker som liten eller läst dem för dina barn eller barnbarn. I utställningen Gråvargar och Älgbrorsor visas Pijas illustrationer som speglar oss människor med en nypa humor och en rejäl klick färg. När Pijas illustrationer tar steget utanför böckernas värld blir det både lite spännande och tänkvärt på samma gång.

Söndag 25 april är det sista chansen att upptäcka eller än en gång uppleva Dunkers kulturhus familjefavorit. För att besöka utställningen behöver du förköpa eller förboka din biljett. Det finns sju olika tider att besöka utställningen på under vardagar och fem på lördag och söndag. Du behöver en biljett per person, det gäller också barn och för dig med Kulturkortet. Biljetter köper du smidigast online via Helsingborgs kulturbutik eller på plats på Dunkers kulturhus. Notera att om du köper din biljett på plats är risken större att just den tid som du vill besöka Gråvargar och Älgbrorsor på redan är fullbokad.

Vad: Sista chansen att upptäcka Pija Lindenbaums värld
När: Fram till och med 25 april 2021
Var: Dunkers kulturhus
Pris: Ordinarie entré 100 kronor, fri entré med Kulturkortet och för barn och unga till och med 18 år.

Lämna en kommentar