Sista chansen att vara där

Sista tillfället för konsertserien Jag var där på Dunkers kulturhus bjuder på musik av Victor Furbacken. Hans musik är avskalad, meditativ och gör sig riktigt bra i hörlurarna såhär i höstmyset. Torsdagen 7 november tar han plats på scen i det lilla intima formatet som är konceptet för Jag var där. Och du borde vara där.

Efter att ha spelat i flera lyckade konstellationer inom svenskt musikliv, så som Franska Trion och Anna Järvinen, kör han nu sitt eget sound och det gör han bra. Det är musik att ha som soundtrack när du studerar dimmorna utanför fönstret på tåget som tuffar fram, eller när du kommit hem, tänder ljusen och sätter på te efter en lång frusen dag. Det är sådär vackert melankoliskt som hösten också är.

Om du varit på konserterna i serien Jag var där tidigare vet du att det endast finns ett fåtal platser och det är betoning på artister som är på väg att slå igenom på riktigt. Därför har du kanske bara hört att det snackas om dem men inte hunnit höra dem än. Men det går ju att förbereda sig ändå om du känner att du behöver. Victor Furbacken finns på Spotify och längst ner i denna artikel hittar du senaste låten Flows.

Vi var med på förra konserten med Frida Braxell och utifrån det klippte vi ihop ett kort klipp om vad du kan vänta dig av en Jag var där-konsert. Håll till godo:

Vad: Jag var där – Victor Furbacken

När: 7 november 19.00

Var: Teatersalen, Dunkers kulturhus

Entré: Kulturkortet 165 kronor, ordinarie pris 195 kronor.

Lämna en kommentar