Sofiero Classic – fordon, fart och elegans

JK
Jasmin Kraitiss
Sofiero Classic 2024

Den 29–30 juni är Sofiero Classic tillbaka på Sofiero och det blir en helg fylld med klassiska bilar, fart och elegans. Årets program är välfyllt med underhållning för hela familjen. Förutom de unika fordonen bjuds det även på allt från tävlingar och uppvisningar till god mat och musik. Med Kulturkortet får du fri entré.

Elegans står på schemat under lördagen då Concours d’Elegance går av stapeln. En tävling för utvalda ekipage med extra hög klass. På söndagen byts elegansen mot fart och fläkt när tävlingsbilar och lite mer sportiga ekipage anländer till slottet.

Tar du en promenad i parken kan du utforska klassiska fordon och prata med utställare. Helsingborgs brandkårsmuseum kommer att vara på plats under hela helgen för att visa upp sina fordon och ta med barnen på en tur i brandbil.

Förboka dina biljetter och läsa mer om Sofiero Classic på Sofieros webbplats.

Vad: Sofiero Classic
När: 29–30 juni
Var: Sofiero
Entré: ordinarie pris endagsbiljett 145 kronor, tvådagarsbiljett 250 kronor, endagarsbiljett med tidigt insläpp söndag för att se bilarna anlända 145 kronor. Barn under 18 år, Sofierokort och Kulturkort har fri entré.