Sommarteater: Ett stort hjärta på Poppegården

HW
Henrik Wilhelmsson

Sommarteater på Poppegården i Domsten är för många en kär tradition. Poppegården ligger ett stenkast från Öresund och sedan 2011 ges där årligen sommarteater på initiativ av Gunilla Poppe.

Årets uppsättning heter Ett stort hjärta och är en nyskriven komedi av skådespelaren och dramatikern Bengt Järnblad. På scen ser vi Gunilla Poppe, Camilla Larsson, Niclas Strand, Thomas Poppe och Hanna Strand/ Tuva Byström-Poppe.

Pjäsen är skriven direkt för Poppegården och har premiär fredag 29 juni klockan 19:00. Regissören Andres Wällhed skriver följande: ”Dramatikern har sytt ihop pjäskostymen med sömmar som både binder ihop det kvicktänkt humoristiska och tillvarons absurda tillfälligheter. Och inte minst med en bisarr dialog som inbjuder till både skratt och på djupet mänsklig eftertanke.” Läs mer om pjäsen på www.poppegarden.se.

Välkommen till ett modernt kammarspel under bar himmel!

Föreställningar 30 juni–31 juli: tisdag–fredag klockan 19:00, lördag–söndag klockan 15:00.OBS! Ingen föreställning lördag 14 juli, men två föreställningar lördag 28 juli istället, klockan 15:00 och 18:00.

Föreställningens längd: 70 minuter utan paus.

Café och Poppemuseum öppnar en timme innan föreställning med kaffe, goda kakor och en intressant inblick i Nils Poppes arbete.

Adress: Bygatan 79, Domsten

Biljetter: 285 kronor, med Kulturkortet 220 kronor, med HD-Passet 200 kronor.Två personer går för rabatterat pris på ett Kulturkort. De två rabattkorten går inte att kombinera. Läs mer om biljetter eller köp direkt via ticketmaster.