Söndagsscen med teater, dans och musik för barn och unga

EB
Elin Blomfeldt

Söndagsscen är tillbaka på Dunkers kulturhus. Barn bjuds in till en varm föreställning i en tillåtande fantasivärld där det finns plats för att få vara sig själv. Under lovet är det dags för färgsprakande cirkus. Det blir också en dansföreställning för de minsta där tårna, som alltid är längst ner, äntligen får hamna högst upp i strålkastarljuset. I november blir det en föreställning baserad på Ulf Nilssons bok Den dumma Kråkan och sist men inte minst avslutas höstens söndagsscen med föreställningen Familjen Stråke, där barnen bjuds in till en utforskande musikalisk värld.

31 oktober
Lovföreställning: Kisedalen – Kompani Giraff
Följ med på en cirkusutflykt till en ny plats där saker verkar ha minnen och kan tämjas. Två jonglörer möts mitt emellan dröm och verklighet. Föremål vaknar till liv på en plats där tiden går fortare än vanligt. Med fötter som kastar och fångar sätts magiska kedjereaktioner i gång.
Köp biljetter här 

12 november
Tår – kroppsklubben
TÅR är en finurlig dansföreställning där vi äntligen får vända upp och ner på kroppens hierarkier och sätta tårna som alltid är längst ner högst upp i ljuset.
Köp biljetter här

19 november
Kråkan – Masthuggsteatern
Kråkan är teaterlek och stora känslor i det lilla formatet när teatern möter en älskad barnboksförfattare. Masthuggsteatern presenterar en teaterföreställning efter Ulf Nilssons bok Den Fräcka Kråkan med bilder av Eva Eriksson.
Köp biljetter här

26 november
Familjen stråke
Vad är musik? Vad gör musik? Vem gör musik? Dessa frågor är utgångspunkten i Familjen Stråke – en ordlös undersökande familjeföreställning för barn från fyra år.
Köp biljetter här