Söt Kulturkortsrabatt på Cabaret Candy Club

Fideli Österström

Ta chansen att se kabaréföreställningen som lyser upp i höstmörkret på Helsingborgs Arena. Succékonceptet Cabaret Candy Club är äntligen tillbaka med årets show: Aphrodite the burlesque Extravaganza. Välkommen till en glittrande och glamourös kabaré som bjuder in till såväl värme och glädje som gemenskap.

Aphrodite the burlesque Extravaganza är en fartfylld show där samtida hits samsas med klassiker från förr. Det kommer att bjudas på musik från bland andra Abba och Tina Turner, för att nämna några. Föreställningen är rapp med högt i tak där den underliggande tonen av kärlek inte går att ta miste på. Den ligger som ett skimmer över den glamourösa scenen och sveper som en röd tråd genom såväl sång och dans som akrobatik. Aphrodite the burlesque Extravaganza bjuder på sensationell balett, det stora exceptionella husbandet, sångdivan Josefine Sebring, några av världens främsta akrobater från Cirque Du Soleil och inte minst Albin Ganovic själv som roar och oroar publiken med sina komiska karaktärer.

År 2011 startade en grupp unga konstnärer föreningen Candy Club i syfte att få utlopp för sin kreativitet och ge talanger i sin egen stad en scen att växa på, inte bara som artister utan även som människor. Sedan dess har man årligen satt upp en julproduktion med flera tusen besökare och även gjort företagsevent och andra uppsättningar i hela Sverige. Candy Club har sedermera blivit en plantskola för unga begåvningar och under sina åtta verksamma år har Candy Club lyckats locka över 40.000 besökare. Det är en show väl värd ett besök.

Vad: Cabaret Candy Club
När: 15-17 november
Var: Helsingborg Arena
Pris: 235 kr för showbiljett. Ordinariepris: 295 kr. Du kan antingen köpa biljett i receptionen på Dunkers kulturhus alternativt via Cabaret Candy Clubs webbplats, ange då rabattkod: Kulturtant för att ta del av rabatten. Rabatten gäller för en biljett per kulturkort.

Lämna en kommentar