Spana in Mando Diao i Helsingör med Kulturkortsrabatt

HW
Henrik Wilhelmsson

Har du sett Mando Diao i Helsingör någon gång? Inte vi heller. Men nu får du ett gyllene tillfälle att gå och se det svenska rockbandet till rabatterat pris med ditt Kulturkort på Kulturvarvet den 19 april.

Öresound är ett musikaliskt och kulturellt utbyte mellan Kulturvarvet i Helsingör och The Tivoli här i Helsingborg. Det hela tjuvstartade 3 mars när danskarna skickade över Jonah Blacksmith för ett gig på The tivoli. Och nu den 7 april skickar de hit D-A-D-gitarristen Jesper Binzer. Av oss får danskarna rockbandet Mando Diao. De lirar på Kulturvarvet den 19 april. Och är du stolt innehavare av ett Kulturkort får du 10 procent på ditt biljettköp. Kanonfint!

Mando Diao behöver ingen närmare presentation. De har blivit ett av Sveriges största rockband allt sedan första plattan Bring ém in och de brejkade och blev årets rockgrupp 2006 i Grammisgalan. De har bland annat fått Musikexportpriset 2009 och sålt platina i Tyskland. I dag består bandet av Björn Dixgård (sång, gitarr), Carl-Johan ”C-J” Fogelklou (bas), Jens Siverstedt (gitarr), Patrik ”Patso” Heikinpieti (trummor) och Daniel Haglund (klaviatur). 2012 gjorde bandet ett litet omtag och spelade in en platta på svenska då bandet gjorde sina egna tolkningar av diktaren Gustaf Frödings verk, Strövtåg i Hembygden.

Du köper din biljett till Mando Diao i Helsingör här

Här läser du mer om Mando Diao

Vad: Konsert med Mando Diao Var: Kulturvarvet i Helsingör När: 19 april Biljett: Med ett Kulturkort får du 10% rabatt