Spara in hela ditt kort v. 8

HW
Henrik Wilhelmsson

Sportlovsveckan bjuder på mycket gratisgrejer för barnen och en hel del vuxennöjen som antingen ör gratis eller har fri entré. Du kan, om du är aktiv, spara in drygt hela kortet på en vecka

18-26 februari: Museet för sjöfart – spara 100%!

Ta med ungarna över på en sportlovsutflykt över sundet. Vår nya samarbetspartner Museet för Sjofart  kör fri entré för dig med kulturkort under hela vecka 8 och med start redan 18 februari. Ungarna går gratis upp till 18 år och du sparar här 110 kronor.

22, 23, 24 februari: På gränsen på Stadsteatern

Gör tid för den underhållande föreställningen På Gränsen. Du betalar 180 istället för 250 och spara 70 kronor.

24, 25, 26 februari: Helsingborgsrevyn

Nu har den roliga ensemblen Helsingborgsrevyn kört igång med sin nya show I sjunde himlen. Förväxlingarna blir fler och svårigheter med relationer och bankärenden uppmärksammas, även vårt ökade mobilanvändande får sin beskärda del. 

Du betalar 225 kronor istället för 325 och sparar 100 kronor.

25 februari: Visning i ART ABOVE ALL – Dana Sederowsky  

Den nya stora utställningen har öppnat på Dunkers och en visning är alltid kul och intressant för att få ut mesta möjliga av konstverk och installationer.

Entré och visning är gratis för dig och du sparar 70 kronor.

26 februari: Kärlek och kemi – Kärlek på svenska

Den fantastiskt populära föresläsningsserien från i höstas är tillbaka på Dunkers. Mycket intressanta teman varje gång och kunniga folk som ger oss kunskap i det här med kärlek och kemi. Hur går det ihop, vad går vi igång på och varför? Denna gång lär vi oss mer om kärlekens språk, dikten. Dessutom kan du bli fotograferad med din älskling under bröllopsfotografering med Petra Lundh. Så ta med din favoritperson och föreviga denna söndagseftermiddag.

Du betalar 100 kronor istället för 140 och sparar 40 kronor.

22 februari: Sportlovskul på Råå museum

Leta efter skatter och gömda pirater på det spännande museet.

Gratis för barn och du betalar 35 kronor istället för 50 och sparar 15 kronor.

I övrigt under sportlovet så är det så mycket som är gratis att hitta på. Kika i kulturkortskalendern så hittar du dem där.  

Totalt sparat: 405 spänn! Vad ska du göra med de pengarna tro?