Spara med ditt Kulturkort vecka 10

Veckans spara med ditt Kulturkort är en skön blandning av scenkonst och samhällsansvar. Lite lek och lite allvar med andra ord – du avgör vilket som är vad. Ta på dig samhällströjan och myggjagarna och ge dig ut i Helsingborgsvimlet – kanske ses vi på The Tivolis dansgolv gungandes till Little Jinder. Eller så ses vi kanske rentav bakom de intellektuella glasögonen på bibblan och ”Trump, brexit och europeiskt supervalår”. Oavsett sparar du massor med ditt kort. Du kan tjäna in hela kortet den här veckan om du ligger i.

Arrangemang du sparar pengar på:

4 mars Little Jinder med 50% rabatt, The Tivoli = 130 kronor i rabatt4 mars Helsingborgsrevyn, Dunkers = 100 kronor i rabatt5  mars Ryska mästare, HSO = 45 kronor i rabatt11 mars Lelo Nika Trio, Dunkers = 35 kronor i rabatt11 mars visning i Art above all, Dunkers = 70 kronor i rabattTotalt sparar du alltså in 380 kronor. Går du dessutom flera gånger på Dunkers blir det ju ännu mer. Lysande tider!

Fritt

Av någon anledning är det intellektuella stoffet den här veckan gratis. Det kanske är gratis men det kräver din tankekraft och din energi för att det ska ge något tillbaka. Ta på dig ullkoftan och tänkarhatten och ge dig in i diskussion.

7 mars Tump brexit och europeiskt supervalår, stadsbiblioteket8 mars Internationella kvinnodagen på RumEtt, Dunkers8 mars Möt Blerim Sahili – uppväxt på Drottninghög, Idé A Drottninghög11 mars Nyhetscafé – Jobb och arbetslöshet, stadsbiblioteketPS. Snart har vi en ny present till dig som är kulturintresserad i Helsingborg framför allt. Håll korpgluggarna öppna framöver för att inte missa en stoooor nyhet!