Spara med Kulturkortet v 11

Denna vecka kan vi inte låta passera utan att lyssna in på Folk- och världsmusik-programmet på Dunkers. Hinner du inte kolla in något på kvällen, dra dit en sväng på lunchen. I stort sett allt är gratis, och de konserter som inte är det har du ändå rabatt på och sparar in en slant. Själva Folk- och Världsmusikgalan har du också rabatt på.  Överlag är detta en vecka för musikälskare, kolla in vad du sparar:

Omåttligt populära Ale Möller Band spelar på Dunkers 15/3. Här sparar du 70 kronor och får vara med om en fantastisk konsert som dessutom spelas in av Radio P2. 

Eller gå på After Work-konsert på konserthuset den 15/3. Spara 20 kronor och gör något annorlunda med kollegorna efter jobbet. 

En kväll med samlingen och kulturmagasinet 16/3: Passa på att få reda på mer om Nathalia Edenmonts konst och Helsingborgs museers samling när både pedagog, curator och konservator är på plats i utställningen på Dunkers för att berätta. Du har fri entré och sparar därmed 70 kronor.

Blender på Sundspärlan 16/3: Sträck på dig och utmana dansnerven på golvet. du sparar 30 kronor.

Glädjen eller småprat i svartvitt 16/3: Du sparar 70 kronor på att unna dig bra skådesepeleri på stadsteatern.

Dvořák möter Solyom 16/3:  en konserthusafton är aldrig fel och du sparar 45 kronor

Folk- och världsmusikgalan 18/3: efter en vecka fylld av Folk- och världsmusik på Dunkers kan du även gå på galan som är på KOnserthuset och se när de bästa inom denna genre får sina pris. Det blir även underhållnig såklart. festligt värre och du har rabatt på biljetten in och sparar 70 kronor.

Totalt sparat 375 spänn på en vecka!

Men inte nog med det, det finns massor av shyssta gratisarrangemang denna vecka:

Lunchkonserter la Folk- och världmusik på Dunkers hela veckan klockan 12. Första är den 13/3. 

Filosoficafé 14/3: och temat är Vad är känslor?

Nordic showcase 16-17/3: Nordic showcase är inte så krångligt som det låter. Det är konserter, med fri entré som ingår i folk- och världsmusikveckan på Dunkers. 

Breakdance vs Folkmusik den 16/3: Folkdansen Halling möter Breakdance, spännande kombo!

18/3 Musik och Dans, Kvinnor från hela världen och Mässa: även detta i samband med Folk och välrdmusikgalan. 

Visning och Familjelördag i På gränsen 18/3