Spara med kulturkortet v 21

HW
Henrik Wilhelmsson

Denna vecka står både utflyktstips, konsthantverk och såklart fantastiska utomhusaktiviteter på schemat. För många är det en kortare jobbvecka och då kommer passar det ju utmärkt med extra mycket kultur på schemat! Du sparar minst 385 kronor denna vecka.

Konst och rhododendron på Sofiero

Den nya konsthantverkutställningen på Sofiero har precis öppnat, likaså Sagolanskap-utställningen i Orangeriet och rhododendrontiden är här. Vackert väder bäddar för en riktig kanondag på Sofiero. Du sparar 120 kronor/besök.

Ängen på Fredriksdal

Ängar är inte bara vackra, de rymmer även mångfald vilket ju aldrig är fel. Ta en tur till Fredriksdal för att lära dig allt om hur du själv kan få till den där ängskänslan hemma. Du sparar 70 kronor/besök.

Textilkonstnären Maja på Råå museum

Råå Museum riktar våra blickar mot den skickliga textilkonstnären Maja Sjöström (1868 – 1961) som verkade både i Sverige och i Rom. Du sparar 15 kronor/besök.

Pelle Erövraren 2 – den stora kampen

En stor föreställning på Helsingborgs Arena en inte får missa. Du sparar 75 kronor när du köper biljett med Kulturkortet.

Utflykt till Helsingör och Museet för Sjöfart Spara 55 kronor på inträdet på det spännande, snygga och stora museet. Perfekt utflykt för familjen. 

Bästa utsikten i stan Solen och värmen har kommit, och då är ett språng uppför Kärnans topp helt klart värt det. Du sparar 50 kronor varje gång du unnar dig en utsiktstund.

Det kliar i trädgårdsfingrarna Du vet väl att du sparar 10% på växtköpet när du handlar om Flora Linnea vid Fredriksdal? De har ett fantastiskt rossortiment men också mycket annat fint som passar både balkong och täppa. Blir du fikasugen efter allt växthandlande har du även 10% på notan inne på Fredriksdals trädgårdskafé. 

Med önskan om en skön kulturkortsvecka.