Spartips vecka 13

HW
Henrik Wilhelmsson

Denna vecka står allt möjligt på menyn, en mix av musik, teater och humor. Du sparar pengar medan du tar dig an livets goda och är du effektiv kan du spara minst 310 spänn. Och det räcker ju till en finlunch och fika i solen med en annan kulturtant. 

29 mars – missa inte humorscenen på Sundspärlan med Jesper Rönndahl. Här sparar du 30 kronor. 

30 mars – gör ett utställningsbesök i ART ABOVE ALL – Dana Sederowsky. En annorlunda utställning som garanterat sätter igång hjärncellerna. Just denna dag är sista tillfället för installationen The Writer. Här sparar du 70 kronor.

30 mars – gör en tidsresa och gå på stumfilm med pianokomp som en gjorde förr. Ingeborg Holm är en klassisk svensk stumfilm och den visas på Röda Kvarn denna afton. Du sparar som vanligt 20 kronor på kvarnen.

30 mars – sväng de lurviga till tonerna av Voize som spelar på Sundspärlan. Det livar upp en helt vanlig torsdag. Du sparar 30 kronor.

31 mars – går du på storband. Helsingborgs Storband och Miss Sway med bland andra Anna Pauline Andersson river av riktiga pärlor ur The Amerivan Songbook. Här sparar du 45 kronor. 

1 april – teater är aldrig fel. Spara ytterligare 70 kronor när du besöker stadsteaterns Ett dockhem. 

2 april – Avsluta veckan med sober konsert på konserthuset. Reformatinssymfonin är det som gäller och du sparar 45 kronor. 

Plus tre tips som har fri entré:

28 mars – Kulturskolans sångkväll

29 mars – Kulturmagasinet visar samlingen

29 mars – Onsdagsjazz på Dunkers