Specialpris på Storchen är far till alla barn

PS
Paul Svensson

Bergateatern levererar en sprakande teaterkomedi i Helsingborg med årets teateruppsättning, Storchen är far till alla barn. Här bjuder man på äktenskapliga snedsprång, missförstånd, myglande kommunpampar och hysteriska tv-fruar. Med Kulturkortet får du fin rabatt på biljettpriset till galenskaperna. Föreställningen spelas på Folkets hus mellan 8–30 september.

Årets teateruppsättning med Bergateatern är en urpremiär. Föreställningen kretsar kring familjen Storch af Biufsing, vars skrala ekonomi tvingar dem att vara med i den lokala realityserien Helsingborgsfruar. Självklart vill frun i familjen bli avsnittets primadonna för att kunna bräcka sin rival Gunilla. Men självklart går saker och ting inte som planerat … faktum är att allt går precis åt andra hållet.

Det här är en sprakande teaterkomedi med spring-i-dörrar, missförstånd, gamla flammor och våghalsiga lögner … och dinosaurier. Föreställningen är helt nyskriven och man har låtit sig inspireras av såväl klassiker som en hel del engelska komedier.

Storchen är far till alla barn spelas tisdagar och fredagar klockan 19.00 samt lördagar och söndagar klockan 16.00 mellan 8–30 september. Med Kulturkortet får du fin rabatt på föreställningarna som ges på tisdagar. Ordinarie pris är 200 kronor, 150 kronor med Kulturkortet. Biljetter köper du online på Nortic.se. Glöm inte bort att uppge koden Kulturkortet för att erhålla rabatten på biljettpriset.

Vad: en sanslös cirkus
När: 8–30 september
Var: Folkets hus i Helsingborg
Pris: ordinarie entré är 200 kronor, med Kulturkortet betalar du endast 150 kronor

Foto: Michael Sonesson