Staffan Taylor, en ja-sägare på Stadsbiblioteket

TE
Tommy Esbjörnsson

Helsingborgs stadsbibliotek
Måndag 11 november 17.30

Staffan Taylor vill att man ska våga följa sina drömmar och att viljan att lyckas ska vara vara större än rädslan för att misslyckas. Hos Malou efter tio har han uttryckt som att kasta hjärtat före och vandra efter, även fast det känns läskigt. Staffan har arbetat med ungdomar och unga vuxna i snart 10 år och är en ständig hejare! Möt energiknippet Staffan Taylor i en upplyftande föreläsning på Helsingborgs stadsbibliotek.

Staffan har också nyligen deltagit i Youtubekanalens ”Yes Theory”, som går ut på att säga JA till att byta liv med en främling i USA under 72 timmar. Staffan var den förste som tillfrågades av det amerikanska teamet, som knockades av att han sa ja direkt. Då kände de inte Staffan, som strax for till Texas.

Han är också finalist i Årets Nätängel 2019 i Sverige som är ett pris i syfte att höja och hylla personer eller organisationer som gör något extra i kampen mot hot, hat och allmänt dålig ton på nätet.

Staffan är född och uppvuxen på Råå i Helsingborg, där han delvis fortfarande bor men primära bostad är ett kollektiv Stockholm, där folk kommer från alla möjliga länder och är i alla möjliga åldrar. Dit fick också Texasbon i bytesprojektet ovan flytta.

Fri entré.

Lämna en kommentar