Ta med dig en leopard från The Thin Line

PS
Paul Svensson

Du har väl inte missat utställningen The Thin Line på Dunkers kulturhus? Här kan du njuta av Björn Perssons hyllade djur- och naturfotografier. The Thin Line hade premiär 25 maj och har redan lockat tusentals besökare. Till utställningen designades även affischer som du kan köpa och ta med dig hem.

Världens djurliv är hotat. Men det finns hopp. Björn Persson är fotografen som dokumenterar utrotningshotade djur och förvandlar bilderna till en betraktelse av skönhet istället för att fokusera på det hemska. Två av fotografierna från utställningen finns också att köpa som affisch i storleken 50×70 cm. Ta med dig en bit av Afrikas djurliv och förgyll väggarna där hemma. För endast 150 kronor per affisch kan du pryda valfritt rum med en urtjusig leopard och/eller ett ståtligt lejon.

Nu undrar du kanske var du kan köpa dessa affischer? Det finns två olika tillvägagångssätt. Antingen tar du dig ner till Dunkers kulturhus och köper dem på plats eller surfar du över till Helsingborgs kulturbutik. Smidigt. Smart. Snyggt.

Vad: Pryd väggarna i hemmet med en touch av Afrika
När: Nu
Var: Helsingborgs kulturbutik
Pris: 150 kronor

Lämna en kommentar