Talkshow för halva priset

DN
Dennis Nilsson

Sveriges mesta intervjupod, med Kristoffer Triumf, åker på turné. Värvet är podden som firar hela åtta år och gör så med en sverigeresa där varje ort har en unik gäst på scenen. I Helsingborg möter besökarna pop-poeten, författaren, inspiratören och Helsingborgaren Bob Hansson. I en exklusiv deal erbjuds kulturkortsinnehavare halva priset på talkshowen som fått namnet Värvet runt.

OBS! Poddshowen Värvet runt med Kristoffer Triumf har flyttats från 19 mars till 16 september.

Kristoffer Triumf har med Värvet lyckas nå ut till den breda massan. Poden har ca 200 000 lyssnare i månaden och mäktiga 80 miljoner nedladdningar sedan dag ett. På ett nyfiket och avslappnat sätt har Kristoffer mött fler än 350 makthavare, kreatörer, underhållare i samtal om livet och deras erfarenheter. på gästlistan finns också internationella gäster som Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Maher. För sitt slit med poden nominerades Kristoffer till Stora journalistpriset 2013.

Värvet blir live
Att göra en talkshow online har varit poppigt ett par år MEN nu svänger det hela tillbaka till det klassiska sättet. Nu ska onlineföreteleser synas i det fysiska formatet inför sin publik. Nu när Värvet fyller 8 år så gör Kristoffer slag i den saken och kommer till Helsingborg 16 september. På scenen får han besök av ingen mindre än Bob Hansson.

Bob Hansson behöver för dem flesta ingen djupare presentation, speciellt inte i hemstaden Helsingborg. Bob är värstingen som blev poet med hela folket och är idag också författare och föreläsare. Läs mer om Bob Hansson. 

Specialpris för dig med kulturkort
I ett samarbetet med The Tivoli kan vi nu erbjuda alla våra kulturkortare halva priset på Värvet runt 16 september 19.30 (insläpp 18.30). Använd följande länk för ditt biljettköp och ange rabattkoden ”kulturkortet”. Din biljett blir personlig eftersom du måste visa upp ditt kulturkort (fysiskt eller i appen) vid entré på The Tivoli. Biljettlänk. 

Lämna en kommentar