Tävla med bilder: #fredriksdal100vår

HW
Henrik Wilhelmsson

Fredriksdal har inte bara 100-årsjubileum i år, nu har våren kommit också. Den väcker både människor, växter och djur till liv på området och därför kör de en fototävling på temat vår! Du vinner ett presentkort värt 1000 kronor i Fredriksdals entrébutik.

Så här tävlar du:

Publicera din/dina bästa vårbilder ifrån Fredriksdal museer och trädgårdar på ditt Instagramkonto. Tagga med #fredriksdal100vår så är du med i tävlingen. Låt fantasin spira fritt, kanske hittar du en helt ny vinkel eller bildmanér som verkligen visar känslan Vår på Fredriksdal.

Tävlingen pågår till och med 16 maj och den bild som då har fått flest gillamarkeringar på Instagram med taggen #fredriksdal100vår vinner tävlingen. Så sprid stolt din bild och tveka inte om att be om  hjälp från Instagramvänner att gilla den så kanske det blir du som blir den lyckliga vinnaren.

Tänk på:

Att din Instagram-profil måste vara öppen, alltså inte privat. Då syns inte dina bilder offentligt och inga utomstående kan se dem.

Vad tävlar du om:

Ett presentkort värt 1000 kronor i Fredriksdals entrébutik! I butiken hittar du utvalda produkter med anknytning till det som händer på området; odlingsböcker för stora och små och flera produkter på djurtemat. Det finns även produkter som ska inspirera dig till kreativitet och utomhustid.

Vinnande bild kommer även pryda Fredriksdals Facebookkonto.