Tävla och vinn plats i Berzerk hinderbana!

HW
Henrik Wilhelmsson

Gillar du att springa hinderbana och samtidigt riskera att få pisk? Eller känner du någon som gillar det? Då passar det historiska hinderbaneloppet Berzerk dig – eller din (o)vän – som hand i handske. Du kan vinna en plats i racet om du tävlar med oss. Vi har fyra platser till tävlingen den 22 juli. Har du otur och inte vinner kan du köpa dig en plats med 100 kronors rabatt om du är Kulturkortsinnehavare. Det är dags att gå bärsärkagång.

Berzerk är Sveriges enda hinderbana där du springer under beskjutning från musköter och kanoner, tacklar dig igenom en levande sköldvägg och upplever historiens hårda tag. Den 22 juli släpps bärsärkarna fria och det gäller att vara snabb, tuff och klurig för att ta sig igenom den åtta kilometer långa banan med 30 problemfyllda hinder i ett stycke.

Du med ett Kulturkort får 100 kronors rabatt om du vågar anta utmaningen och delta. Fyra kämpar med extra flyt kan vinna sitt deltagande – om du svarar rätt på följande frågor:

Hur många trappsteg är det inne i Kärnan för att nå toppen?Hur hög är KärnanSvara rätt på frågorna och skicka in till kulturkortet@helsingborg.se innan 10 juli så är du med i utlottningen. Det enda krav vi har på dig som vinner är att du går bärsärk i en Kulturtant-t-shirt, som vi ger dig. Glöm inte ange mobilnummer, ålder och adress så vi kan se om du är mogen uppgiften och att vi kan få fatt i dig. Ange Berzerk i ämnesraden. Vi meddelar de fyra som vinner den 11/7. 

Så köper du biljett med Kulturkortsrabatt Anmäl dig här. Du anger ”Löparglädje2017” som tillgodokod, då ser arrangören att du är en våglig Kulturtant och får 100 kronor i rabatt. 

Läs mer om Bezerk hinderbana