The Tivoli + Kulturkortet = Kärlek & Little Jinder!

HW
Henrik Wilhelmsson

100%-ig kärleksfest till 50%-ig Kulturkortsrabatt. Så blir det när vi tillsammans med The Tivoli firar vårt nya fina förnyade samarbete och släpper rabatterade biljetter till konserten med Little Jinder 4 mars. Biljettförsäljningen startar i The Café på Alla Hjärtans Dag klockan 9. Ta med din älskade,din kompis, din mamma eller njut ditt eget sällskap och handla biljett och ät en romantisk frulle i det nyöppnade fiket. För alla övriga som vill ha Kulturkortrabatt startar biljettförsäljningen klockan 10 samma dag.

Kulturkortet och The Tivoli är en skön mix, det är sedan gammalt. Så för att sprida lite av denna kärlek till dig som har Kulturkort och är The Tivoli-besökare går vi ”all in” när extremt aktuella Little Jinder besöker The Tivoli den 4 mars. Du med ett Kulturkort får köpa biljett med 50 procents rabatt. Försäljningen för rabattköp startar online och via försäljning på Dunkers samt i The Café på Alla hjärtans Dag, 14/2,klockan 10.

Men. Vill du vara helt säker på att få en biljett – och vill överraska någon du tycker om med lite mitt-i-veckan-mys – så kommer du på förköps-frulle i The Tivolis nyöppnade cafédel The Café mellan klockan 09 och 10. The Café håller dock öppet till klockan 18.

– Early bird-köp och kärleksmums i kistan i vår nya kafédel The Café på en och samma gång – det är kärlek. Och detsamma blir giget med fantastiska Little Jinder 4 mars, säger Hasse Jönsson på The Tivoli.

Köp biljett med Kulturkortsrabatt på tickster.com. Ange ”lovetivoli” som kampanjkod.

Kulturkortet är på platsGivetvis finns Kulturkortet på plats både på kärleksfrullen 14/2 mellan klockan 09 och 10 samt den 4 mars. Vi säljer kulturtants-prylar och pratar kultur såklart.

– Vi Kulturtanter älskar kärlek och vi älskar dig som älskar kultur, och självklart älskar vi Little Jinder. Vårt samarbete med The Tivoli känns klockrent, säger Sophie Giescke Linné, PR-ansvarig för Kulturtkortet.

Little Jinder ja. Hon är aktuell efter sin medverkan i Så Mycket Bättre på SVT och med nya fräscha låtar i bagaget. Hennes hyfsat rättframma tolkning av Tommy Nilssons ”Vill du ha sex med mig” har blivit en av årets mest omtalade Så mycket bättre-framträdanden. Det borgar för en fantastisk kväll.

Förköpet fixar du antingen i The Café på The Tivoli eller på Dunkers. Vi ses på The Tivoli såväl 14/2 som 4/3! Kärlek! 

Kulturkortet + The Tivoli = 12%Och vad innebär egentligen samarbetet med The Tivoli? Jo, genom köp av biljetter till gig som äger rum på The Tivoli antingen plats på The Tivoli i The Café eller i receptionen på Dunkers så får du som Kulturkortinnehavare hela 12 procent rabatt. Pengar du istället kan lägga på ett par svalkande lemonad eller annan dryck för i baren. Sockersött!

Relaterat material:Läs mer om Little Jinder på The Tivoli 4/3 Läs mer om The Café på Facebook