Tokig scenkonstrabatt hos födelsedagsgrisen Dunkers

HW
Henrik Wilhelmsson

Dunkers kulturhus fyller 15 år den 27 april. Och för att fira detta i förskott – och samtidigt slå ett slag för det smått fantastiska programmet för scenkonsten på Dunkers under våren – vill vi belöna dig som äger ett Kulturkort – eller önskar att du hade ett. Du med Kulturkort får en helt galen rabatt på 50 procent för biljettköp till de olika evenemangen, du utan får 30 procent. Så boka in tisdagen den 31 januari så ses vi på Dunkers mellan klockan 18 och 20. Vi kryddar kvällen med en filosofisk programförklaring och med musikalisk underhållning av världsmästarna i Pearls of the Sound jämte tilltugg och förfriskningar. Detta gäller alltså bara den 31/1 mellan klockan 18-20. Be there or be square, typ.

Våren och sommaren för scenkonsten på Dunkers kulturhus skojar man inte bort. Och eftersom Dunkers kulturhus firar moppe den 27 april och vi är tokigt stolta över innehållet för scenkonsten under våren och sommaren ger vi både dig med ett Kulturkort och dig utan ett kanonerbjudande på kvällen den 31 januari.  

Kolla bara detta: med Kulturkort köper du en plåt för dig själv till 50 procents rabatt. Och är du ombud för dina vänner får du köpa fler till 30 procents rabatt. Har du inget Kulturkort får du köpa till 30 procents rabatt. Givetvis får du köpa biljetter till hur många olika evenemang du vill till halva priset som Kulturkortsinnehavare. Det är så bra att det knappt är sant. Dessutom kommer det att bli filosofiska och musikaliska inslag som tangerar det gedigna programmet under de två timmarna. Pearls of the Sound, de trefaldiga världsmästarna är där – bara det!

Ett tokigt säljande programÄr du ännu inte övertygad? Tänk då Rickard Söderberg, denna frispråkiga operasångare som sjunger så fantastiskt. Han gör både ett uppträdande och deltar i Samtal på Dunkers. Sophie Zelmani, Emil Jensen, Sirocco, Ale Möller Band och Frida Hyvönen är några av de andra artisterna och banden som uppträder i kulturhuset under våren och sommaren. Visst ja, Lelo Nika Trio trillar också förbi. Och så fortsätter den gemytliga filosoficafé-serien där en rad existentiella frågor diskuteras. Och då har vi nästan bara skrapat på ytan.

Det är inget att tveka på nu, va?Vi ses den 31 januari mellan klockan 18 och 20 på Dunkers kulturhus. 

Alla programpunkter hittar du givetvis på Dunkers kulturhus webbplats.

Fotnot. Har du redan köpt biljett till fullpris till något eller några av programpunkterna och känner dig lurad? Gör inte det. Du är Kulturtant och har säkrat dig i tidigt skede om en biljett – och kan under kvällen den 31/1 köpa ytterligare en plåt så du kan ha med en kompis. För med tanke på det fantastiska programmet lär biljetterna gå åt. Och det är first come first serve som gäller.