Två till priset av en på Louisiana

PS
Paul Svensson

Nu kan du som har Kulturkortet ta med en vän till Louisiana i Danmark och endast betala entré för en person vid besöket. Passa på att ta del av ett av världens vackraste museer. Erbjudandet gäller från och med 18 april till och med 18 maj 2023.

Förra året inledde Kulturkortet och Louisiana ett samarbete. Vid det tillfället kunde du som hade Kulturkortet få fin rabatt på konsthallens medlemskort. Nu presenterar vi ett nytt samarbete där du som har ett giltigt Kulturkort får två till priset av en vid besöket. Det här betyder att du och en vän kan njuta av ett härligt besök och endast betala entré för en person.

Erbjudandet gäller från 18 april till och 18 maj 2023. För att ta del av erbjudandet måste du ha ett giltigt Kulturkort. Visa Kulturkortet på plats på Louisiana i Danmark för att få två till priset av en på entrén.

Från Schultz till Warhol
På louisiana.dk kan du läsa mer om museet och alla aktuella utställningar. Just nu visas bland annat amerikanska Dana Schutz, som är en av vår tids stora, figurativa målare. Hon är en eminent historieberättare som skildrar den moderna människan och våra relationer i sina komplexa och ofta gigantiska kompostioner. Hennes universum är fascinerande och kan framkalla både rysningar, tårar och skratt.
Missa inte eller Nan Goldin, Andy Warhol och Richard Prince. Utöver besökande utställningar visar Louisiana årligen också sin egen permanenta konst både inomhus och i skulpturparken.

Ny utställning öppnar 4 maj
Konstmuseets stora vårnyhet är en utställning av Niko Pirosmani (1862–1918). Niko är Georgiens mest berömda konstnär och det här är första gången som hans verk ställs ut i Nordeuropa. Niko var en självlärd skyltmålare och fattig vagabond vars enkla och lysande skildringar av folk- och djurliv har en ikonisk karaktär som tilltalar oss än i dag. Utställningen öppnar 4 maj.

Vad: konst för alla
När: 18 april–18 maj
Var: Louisiana i Danmark
Erbjudande: två för en på entrén till Louisiana

Fotografi: Kim Hansen