Tyck till om Helsingborgs bibliotek

PS
Paul Svensson

Är du en av dem som spenderar tid på Helsingborgs bibliotek? Då har du chansen att tycka till om det som händer där. Var med och påverka framtidens bibliotek efter ditt eget tycke. Du behöver inte ens gå hemifrån, tycka till gör du online via bibliotekets webbplats.

Även om det finns en massa bra grejor på Helsingborgs bibliotek kan man alltid förbättra, växa och uppdatera. På bibliotekfh.se kan du vara med och påverka på riktigt genom att göra din röst hörd. Har du några särskilda synpunkter eller förslag vad gäller biblioteken i Helsingborg?

Inom Helsingborgs bibliotek ingår totalt tio bibliotek samt biblioteksbussen. Du kan med andra ord tycka till både om Helsingborgs stadsbibliotek, böcker på hjul och områdesbiblioteken i till exempel Laröd och Rydebäck, Råå och Ödåkra. Du kan lämna synpunkter om lokalerna och miljön i ditt favoritbibliotek, tycka till om arrangemangen och även komma med förslag på nya aktiviteter som du tycker borde anordnas. Kanske har du en sådan där ruskigt bra idé som förbättrar bibliotekets webbplats. Eller ett förslag eller två på hur personalen kan bemöta besökarna på ett annorlunda vis. Är det någon speciell författare som du vill ska komma till just ditt bibliotek? Det är sådana här frågor som du kan tycka till om via bibliotekets onlinetjänst.

När du tycker till får du också chansen att lämna dina kontaktuppgifter, i fall biblioteket behöver komma i kontakt med dig för att realisera dina idéer. Det går också bra att tycka till om Helsingborgs bibliotek helt anonymt. Det viktigaste är att du förmedlar ditt tycka till.

Surfa in på bibliotekfh.se redan i dag och gör din röst hörd. Vet vem, kanske är det just dina idéer och förslag som gör Helsingborgs bibliotek ännu bättre i framtiden?

Lämna en kommentar