Välsmakande samarbetspartner

PS
Paul Svensson

Carpaccio på hälleflundra och hummer. Smörstekt piggvar. Ostron. Pata negra. Crudité tonnato. Från och med i dag har du som har Kulturkortet 15 procent rabatt på allt det matigt goda och utvald dryck som serveras på Teaterkrog Culise i Helsingborg.

Det vattnas i munnen när vi tänker på alla läckerheter som tillagas på Teaterkrog Culise. Storstadsbrasseriet är beläget i Helsingborgs stadsteater och serverar franskinspirerade rätter med moderna inslag. Menyn följer säsongerna med råvaror från lokala bönder och producenter. Med Kulturkortet får du 15 procent rabatt på all mat och dryck, exklusive alkohol. Här hittar du allt från lunchmeny och á la carte till omfattande trerätters teatersupéer. Från och med 30 november serverar man även julbord signerat kökschef Isabell Seger.

Kolla in menyn online
Planerar du ett besök rekommenderar vi dig att redan nu titta på den fina menyn. Här hittar du flera läckra rätter att fresta smaklökarna med. Vad sägs om karamelliserad schalottenlökstatarte till förrätt, gratinerad hummer till varmrätt och mousse på manjarichoklad till dessert? Fullständig meny hittar du på Teaterkrog Culise webbplats.

Teaterkrog Culise har öppet sju dagar i veckan. Måndag till fredag från klockan 11.30, lördagar från klockan 12.00 och på söndagar öppnar man dörrarna klockan 16.30. Bord bokar du på krogens webbplats. Bokar du hellre bord via telefon når du restaurangen på 042-442 50 80.
Smaklig måltid.

Vad:  rabatt hos Teaterkrog Culise
När: från och med 1 november 2023
Var: Teaterkrogen Culise,
Rabatt: med Kulturkortet får du 15 procent rabatt på all mat och dryck, exklusive alkohol