Var det du som köpte det första Kulturkortet 2008?

PS
Paul Svensson

I år firar Kulturkortet tio år och det kommer vi att uppmärksamma på en rad olika sätt i Helsingborg under 2019. Roliga arrangemang, superbra rabatter och erbjudanden och mycket annat står på jubileumsrepertoaren. Vi kommer även att bjuda på intressanta intervjuer med personer som alla på något sätt har varit del av Kulturkortets tioåriga resa. Nu söker vi dig som köpte det första kortet i slutet av 2008.

Med ljus och lykta har vi rotat omkring i våra register. Tyvärr har vi inte lyckats hitta personen som köpte det där första kulturkortet. Det enda vi vet är att kortet såldes på Fredriksdals julmarknad 2008. Var du där? Eller känner du till någon bekant som var där och handlade ett kort? På den tiden var kortet silverfärgat, som syns på bilden. Har du ett sådant hemma?

Med lite tur är det kanske just du som köpte det där första kortet och skrev kulturhistoria i Helsingborg. Om så är fallet vill vi gärna komma i kontakt med dig för att göra en intervju. Kontakta oss via mejl: kulturkortet@helsingborg.se – vi ser fram emot att höra av dig!

Lämna en kommentar