Var med och forma Dunkers kulturhus nya familjerum

DN
Dennis Nilsson

Under ett par års tid har Dunkers kulturhus familjerum var ett givet tillhåll för yngre besökare med sina vuxna. Nu ska familjerummet flyttas till en annan lokal i huset, byta namn och få ett nytt innehåll. Dunkers efterfrågar dina åsikter för att hitta rätt riktning i utvecklingsarbetet.

Familjerummet (riktar sig till barn 0-9 år i vuxet sällskap) ska fortsätta vara ett öppet rum på entréplan som håller husets öppettider, är obemannat och gratis. Innehållet i det nya familjerummet ska spegla Dunkers kulturhus olika verksamhetsinriktningar musik, teater, dans, konst, lokalhistoria och media. Familjerummet ska vara färdigt hösten/vintern 21. Men nu vill kulturhuset ha din hjälp med att hitta riktningen för hur arbetet ska fortskrida. Dunkers undrar helt enkelt vad du som vuxen vill att familjerummet ska vara för dig och den yngre du besöker huset med.

Vill du bidra med dina åsikter uppmuntras du till att fylla i enkät som tar max 3 minuter att fylla i. Klicka på länken nedan. Tack för att du bidrar.

Enkät – Dunkers kulturhus nya familjerum

Lämna en kommentar