Var med och skapa framtidens Helsingborg

PS
Paul Svensson

Har du några idéer eller kanske rent av en vision som skulle kunna göra Helsingborg till en ännu bättre stad i framtiden? Nu kan du vara med och skapa framtidens stad på en digital invånarträff 28 januari. Här får du chansen att diskutera, dela med dig av dina tankar och berätta mer om hur du skulle kunna engagera dig för att skapa framtidens Helsingborg. Att deltaga är gratis och allt du behöver göra är att anmäla dig via mejl.

Framtidens Helsingborg siktar på att bli en ännu smartare stad. Och detta är något vi alla kommer att få bekanta oss närmare med i och med stadsmässan H22 City Expo. H22 är dock mycket mer än en mässa, det betyder också mängder av spännande lösningar som ska ge alla i Helsingborg högre livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad i framtiden.

Kanske sitter just du på de där avgörande idéerna som får Helsingborgs stad att blomstra, eller har du bra lösningar på de utmaningar som staden står inför i dag. Hur tillgodoser vi de äldres behov? Hur ser framtidens skola ut? Hur motverkar vi psykiskt ohälsa bland de unga? Hur bygger vi ett hållbart Helsingborg? Genom att närvara på den digitala invånarträffen har du möjlighet att diskutera, påverka och göra din röst hörd inom ramen för H22.

Den digitala träffen pågår i lite mer än två timmar och på plats kommer också Peter Janson från centerpartiet och Marcus Friberg från miljöpartiet. De representerar stadens politiker. Passa på att ställ dina frågor.

Anmälan gör du via mejl till alexandra.hvalgren@helsingborg.se senast 17 januari. När du har anmält dig kommer du att få en digital länk skickad till din e-post. Den digitala invånarträffen sker 28 januari mellan klockan 17.30–19.45. Missa inte chansen att vara med och skapa framtidens Helsingborg, en ännu smartare stad.

När: 28 januari 17.30–19.45
Var: Mötet sker online, du får en länk skickad till dig när du anmält dig

Lämna en kommentar