Var med och tävla om två Kulturkort

PS
Paul Svensson

Kanske har du redan ett kulturkort eller funderar på att skaffa ett inom den närmaste tiden. Under vår kalashelg 25–26 maj kan du vara med och tävla om två stycken kulturkort i vår rafflande Kulturkortsorientering. Läs vidare för att få reda på vad du behöver göra för att lägga fingrarna på Helsingborgs bästa kort.

För att fira att vi fyller tio år anordnar vi en härlig kalashelg på Helsingborgs kulturplatser 25-26 maj. Förutom alla exklusiva specialvisningar, guidade turer och erbjudanden håller vi även en rolig tävling där du kan vinna 365 dagar med fria entréer till Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan och Sofiero. Med vinsten kommer också fina rabatter och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Och eftersom du vinner två kort kan du dela vinsten med någon som står dig nära. Delad glädje är dubbel glädje.

Nyfiken på hur du går tillväga för att ha chans att vinna? Först och främst måste du hämta ett tävlingsformulär på någon av ovan nämnda kulturplatser. På tävlingsformuläret finns det plats för fyra unika klistermärken. Klistermärken som går att hämta på samma ställe som du hämtar tävlingsformuläret. För att ha chans att vinna måste du ha alla fyra klistermärken och sedan ska du också skriva en motivering om vad som är bäst med Kulturkortet. Vi kallar tävlingen för Kulturkortsorientering eftersom du måste besöka samtliga fyra kulturplatser för att få alla klistermärken.

Har du redan ett Kulturkort sedan tidigare går det givetvis att vara med och tävla ändå. Såväl tävlingsformulär som klistermärken hämtas i entrén och receptionerna på Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan och Sofiero. Juryn består av utvalda personer från marknad- och kommunikationsavdelningen på Kulturförvaltningen i Helsingborg.

Alla är välkomna till vår kalashelg och tävling. Från och med 25 maj kan du hämta tävlingsformulär och börja Kulturkortsorienteringen. Vi avrundar med att önska er alla lycka till!

Vad: Kulturkortsorientering
När: 25–26 maj
Var: Helsingborg
Pris: Första pris är två stycken Kulturkort

Lämna en kommentar