Vårkänslor på Dunkers kulturhus

PS
Paul Svensson

Våren betyder alltid början på något nytt. Det kan vara de första små knopparna på träden och buskarna, men det kan också vara nybörjartango, sydamerikanska rytmer och en god fika. På Dunkers kulturhus hittar du vårkänslan i konsten och musiken, dansen och teatern.

Den vita fasaden lyser lite extra och det böljande taket glittrar i solskenet. Våren har kommit till Helsingborg och till Dunkers kulturhus. Slå dig ner en stund på trapporna mot havet och njut av en plats i solen. Lyssna på vågornas kluckande, fåglarna i skyn och människorna runt omkring dig. Det finns en anledning till att Dunkers kulturhus är byggt precis vid vattnet. Kulturhuset är lika böljande och omväxlande som havet utanför. Utsikten är underbar.

Späckat vårprogram
Ta sedan steget in i huset och njut av säsongens växtkraft. Byt ut de gröna rabatterna och trädgårdarna mot utställningshallar och konsertscener. Här växer scenkonst, blomstrande musik, teater och sång och flera nya utställningar. Vårens program är inte helt olikt en prunkande trädgård med färg, form och ljud. Upptäck allt från de svenska fjällen till framtidens konst, lyssna på några av Sveriges bästa gitarrister och låt dig förföras av sydamerikanska rytmer och tango.

Göd dina vårkänslor
Våren handlar om att växa. Och just den här våren är vi kanske alla i extra behov av att känna samhörighet medan vi utforskar nya möjligheter som öppnar vårt sinne. På Dunkers kulturhus göder du dina vårkänslor med musik och dans, konst och samtal om allt och inget.
Kulturhuset är öppet dagligen och på dunkerskulturhus.se hittar du allt som händer i mars, april och maj. Hur möter du våren på Dunkers kulturhus?

Vad: vårkänslor i Helsingborg
När: våren 2022
Var: Dunkers kulturhus
Entré: 100 kronor för vuxen, fri entré med Kulturkortet och för barn och upp till och med 18 år

Lämna en kommentar