Världen knackar på hos Samtal på Dunkers

PS
Paul Svensson

Hur ser säkerhetsläget ut i Sverige, Europa och i världen just nu? Det är en laddad fråga med många olika svar. Dunkers kulturhus har bjudit Sveriges förra utrikesminister Ann Linde till Samtal på Dunkers för att höra hennes syn på frågan. Med Kulturkortet får du fin rabatt på samtalet.

Lördag 11 november 14.00–15.00
Ann Linde
Sveriges förra utrikesminister är en sann helsingborgare och född och uppvuxen i Ramlösa. Ann har varit en central del i flera kritiska händelser som har skakat världen den senaste tiden. Det var till exempel Ann som skrev under Sveriges NATO-ansökan i maj 2022 och hon har också varit med vid evakueringarna från Afghanistan.
Samtalet leds av Görrel Espelund, journalist, författare och associerad redaktör vid Utrikespolitiska institutet. Det här samtalet kommer att fokusera mycket kring Anns ledarskap, feministisk utrikespolitik men också om etik och moral.
Biljett köper du antingen på plats i entrén på Dunkers kulturhus eller online via dunkerskulturhus.se.

För oss helsingborgare är Samtal på Dunkers ett väl etablerat arrangemang som har bjudit på mängder av intressanta samtal och gäster under åren. Passa på att lära dig mer om det rådande världsläget i höst. Med Kulturkortet betalar du endast 170 kronor för att ta del av samtalet med Ann Linde.

Vad: Samtal på Dunkers
När: 11 november 14.00–15.00
Var: Dunkers kulturhus
Entré: ordinarie pris 195 kronor, 170 kronor med Kulturkortet