Värmande ljusstämning på Sofiero

GS
Göran Svensson

Nu är mörkret här, och visst är det mysigt att lysa upp tillvaron med olika ljuskällor både inne och ute för att öka mysfaktorn? På Sofiero hyllar man både ljuset och mörkret genom arrangemanget Ljusstämning som pågår mellan 31 oktober och 3 november. Du som har Kulturkort får dessutom uppleva parken i nytt ljus helt gratis.

Du har säkert besökt Sofiero vid flera tillfällen under sommaren när parken stått i blom. Men har du besökt den under hösten när löven fallit från träden och blommorna inte längre blommar? Allt har sin charm och vi tycker såklart att parken är lika vacker oavsett årstid. Under Ljusstämning på Sofiero får du komma in i parken efter ordinarie öppettider och strosa runt bland hundratals marschaller som visar vägen i mörkret.

Välkommen in i en park fylld med ljusshower, lampor, ljus och marschaller. Allt för att du ska få en upplevelse utöver det vanliga. Värm dig med en kopp varm choklad eller varför inte med en skål soppa medan du strosar runt bland ljusaktiviteter och inspirerande försäljare. Det kommer självklart finnas aktiviteter även för dem små. Du kommer kunna grilla marshmallows, pyssla eller gå på upptäcktsfärd i den magiska sagoskogen.

Ljusstämningen är ett arrangemang som tar bort det läskiga ur mörkret, som inspirerar och tillför lite extra magi under den stundtals ganska grå hösten. Gå på ljusstämning och fyll på med energi fram till jul.

Vad: Ljusstämning
När: 31 oktober- 3 november 17.00-21.00
Var: Sofiero
Pris: Fri entré med Kulturkortet, ordinarie pris 120 kronor på torsdag, övriga dagar 150 kronor

Under Ljusstämning är parken fylld av levande ljus som står i markhöjd. Vi rekommenderar därför att hunden stannar hemma och myser denna kväll.

Lämna en kommentar