Veckans kulturtant på Instagram

Följer du Kulturkortet på Instagram? Om inte tycker vi såklart du ska göra det, speciellt nu när vi låter andra kulturtanter ta över vårt konto och ta oss med in i stans kulturvärld. Kanske hittar du en ny sida av kulturen du inte visste om förut. 

Vem är veckans kulturtant? Det kan vara någon på en kulturplats i stan, en av våra samarbetspartners som du har rabatt hos eller kan det vara en kulturkändis på annat vis.

När sker veckans kulturtant? Under vissa veckor, inför eller under ett arrangemang eller när det händer nåt annat spännande i Helsingborgs kulturliv.

Var kan du följa veckans kulturtant? På Kulturkortets Instagram.

Första kulturtant ut är…

Våra vänner på The Tivoli som kör vecka 9! I denna kulturoas händer det grejer. De flesta i Helsingborg, vågar vi påstå, har minst en gång varit på Tivolis konserter, gått på musikquiz eller skakat loss på dansgolvet. 

Den 4 mars kickstartar vi vårt samarbete med dem och erbjuder 50% rabatt på konserten med Little Jinder!  (Biljett köper du här. Ange lovetivoli som kampanjkod.)

Inför konserten tar The Tivoli över vårt Instagramkonto och du får följa med dem bakom kulisserna. Hur ser en vardag ut hos Hasse och gänget? Hur förbereder de för en konsert? Frågor vi kanske får svar på under vecka 9.