Veckans måsten med Kulturkortet

HW
Henrik Wilhelmsson

Mätt och trött efter påskens bravader? Då är det dags att dra in ny luft i lungorna och göra vardagen ännu lite mer spännande. Gör ditt första besök för säsongen till Kärnan på lunchen eller lyssna på nyskriven musik på Dunkers på kvällen. Här har du veckans måsten med Kulturkortet:

Kärnan har öppnat för säsongen och dessa soliga dagar är det en grym lunch-motion uppför trapporna till den vackra utsikten. Ta med dig Kulturkortet så har du fri entré. Öppettider och mer hittar du här.

Bushwick Book Club 30/4 på Dunkers: artister tolkar litterära verk och framför musiken de skrivit. Ett uppskattat koncept som du har rabatt på: 80 kr kostar det med Kulturkortet.

Fredriksdals säsong är igång och naturen har börjat spira på stället. Fri entré in med Kulturkortet. Kolla in den praktiska och estetiska verkstaden i Herrgårdens södra flygel som är kopplad till Fredriksdalspraktikan. Mer om den läser du här.

Det blåser hela tiden – ja det gjorde det i helgen också. I Stadsteaterns föreställning ”Det blåser hela tiden” får du reda på mer om helsingborgarna och vilka de är. 170 kr med Kulturkortet, så du sparar 60 spänn.  

Guidad visning Vivan Maier: få ut det mesta och bästa av utställningen om denna mystiska kvinna och hennes beroende av att ta bilder på verkligheten som omgav henne. Fri entré med Kulturkortet.  

Reparbeten på Råå Museum: lär dig knopa och knåpa med rep på Råå Museum på söndag. Och passa på att kolla in resten av muséet. 30% rabatt på entrén har du också.