Vinn en tur med häst och vagn

HW
Henrik Wilhelmsson

”Julafton” är här! Idag skulle Jul på Fredriksdal ha öppnat och lucka 24 med den. Men stormen Sven ville något annat och julmarknaden öppnar inte förrän på söndag. Men vi passar på att öppna lucka 24 ändå! Bakom luckan döljer sig chansen att vinna en tur med häst och vagn och en fin presentkorg med smarrigheter från Fredriksdal.

Jul på Fredriksdal är så mycket. Det är tradition, historia, julfirande, julmarknad, hantverk, godsaker,  och fest. Det händer mycket kul på Jul på Fredriksdal. Bland annat kan du besöka julutställningen ”Ritsch ratsch filibom bom bom ” i Herrgården eller varför inte prova Marsipanverkstaden i norra herrrgårdsflygeln. Men framför allt kan du som läser det här vinna en tur med häst och vagn på Fredriksdalsområdet och en presentkorg.

Det är två priser. En lycklig vinnare får presentkorgen med godsaker, en annan får en stämningsfull tur med häst och vagn på Fredriksdalsområdet nu på söndag, vilken tid turen sker på söndag bestämmer vinnaren. Vinnaren uppsöker stallet där häst-och vagnturen går ifrån. Presentkorgen hämtas på Fredriksdal.

Presentkorgen innehåller:

1 burk Fredriksdals honungssenap1 burk Julsenap1 burk Kryddstark äppelchutney1 burk Citronmarmelad med russin och kardemumma1 Fredriksdals salami1 Fredriksdals rökta ring1 liten flaska HerrgårdssnapsEn hejdundrande presentkorg tycker vi på Kulturkortet.Så gör du för att vinnaSvara på följande frågor för att vara med och tävla:

Vad kommer vara Kulturkortets ordinariepris nästa år?Vad heter årets julutställning i Herrgården på Fredriksdal?Skicka dina svar tillsammans med namn och telefonnummer till max.lennartsson@helsingborg.se senast lördag 7/12 kl 16.00. Vinnarna blir meddelade per telefon på lördagen.

Sista luckan – det här har varit Kulturkortets julkalender. Tillsammans med kulturen i Helsingborg har vi räknat ner till Jul på Fredriksdal. En ny lucka varje dag har öppnats med spännande kulturinnehåll. Nu är Jul på Fredriksdal nästan här, öppning på söndag 8/12 kl 11.00, och julkalendern är slut. God Jul önskar Kulturkortet.

Här hittar du alla luckor i kalendern.